999 Резервни части за битова техника

Графитни четки

Сортиране
Марка

Графитни четки за сушилня 4X30X16 MIELE
Графитни четки за сушилня 4X30X16 MIELE
Съвместимост: MIELE Код Делта-Елис: 99911670

Категория: Графитни четки

Графитна четка за пералня 5x13,5x36
Графитна четка за пералня 5x13,5x36
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911525

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня Ariston 5X12,5X32
Графитни четки с четкодържатели за пералня Ariston 5X12,5X32
Съвместимост: ARISTON, HOTPOINT, INDESIT, WHIRLPOOL Код Делта-Елис: 99911543

Категория: Графитни четки

Графитна четка за пералня Beko 5x12,5x32mm
Графитна четка за пералня Beko 5x12,5x32mm
Съвместимост: BEKO, BLOMBERG, SANG, ДРУГИ МОДЕЛИ и др. Код Делта-Елис: 99911129

Категория: Графитни четки

Графитна четка за пералня 5x13,5x35
Графитна четка за пералня 5x13,5x35
Съвместимост: AEG, ARISTON, GORENJE, INDESIT и др. Код Делта-Елис: 99909762

Категория: Графитни четки

Графитна четка с четкодържатели за пералня Gorenje, Fagor, Candy 5x12,5x28
Графитна четка с четкодържатели за пералня Gorenje, Fagor, Candy 5x12,5x28
Съвместимост: ARISTON, BOSCH, CANDY, FAGOR и др. Код Делта-Елис: 99910578

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня Ardo Merloni 5X12,5X30
Графитни четки за пералня Ardo Merloni 5X12,5X30
Съвместимост: ARDO MERLONI, INDESIT, SAMSUNG, ДРУГИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99909653

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 6,3X12,5X36
Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 6,3X12,5X36
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, GORENJE, KORTING и др. Код Делта-Елис: 99909654

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня Ariston 5X12,5X32
Графитни четки с четкодържатели за пералня Ariston 5X12,5X32
Съвместимост: ARDO MERLONI, ARISTON, INDESIT Код Делта-Елис: 99909652

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 5X12,5X32
Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 5X12,5X32
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI Код Делта-Елис: 99909650

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня Candy 5X12,5X32
Графитни четки с четкодържатели за пералня Candy 5X12,5X32
Съвместимост: CANDY, IBERNA, ZEROWATT Код Делта-Елис: 99909651

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 4,9X13,5X34
Графитни четки с четкодържатели за пералня AEG 4,9X13,5X34
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI Код Делта-Елис: 99909657

Категория: Графитни четки

Графитни четки с четкодържатели за пералня Whirlpool 5X13,5X40
Графитни четки с четкодържатели за пералня Whirlpool 5X13,5X40
Съвместимост: IGNIS, PHILIPS, WHIRLPOOL Код Делта-Елис: 99909649

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня AEG, Zanussi, Electrolux 6,3X12,5X35
Графитни четки за пералня AEG, Zanussi, Electrolux 6,3X12,5X35
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI Код Делта-Елис: 99909655

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня Miele 5X15X27
Графитни четки за пералня Miele 5X15X27
Съвместимост: MIELE Код Делта-Елис: 99909656

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня 5x12,5x32
Графитни четки за пералня 5x12,5x32
Съвместимост: AEG, BOSCH, ELECTROLUX, GORENJE и др. Код Делта-Елис: 99909518

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня 5x12,5x32
Графитни четки за пералня 5x12,5x32
Съвместимост: AEG, ARISTON, BOSCH, GORENJE и др. Код Делта-Елис: 99909517

Категория: Графитни четки

Графитни четки за пералня 5х12.5х34
Графитни четки за пералня 5х12.5х34
Съвместимост: AEG, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99909107

Категория: Графитни четки