999 Резервни части за битова техника

Терморегулатори, Термозащити

Сортиране
Марка

Термормостат за фритюрник  Delonghi  150°C
Термормостат за фритюрник Delonghi 150°C
Съвместимост: ARIETE, АРИЕТЕ, DELONGHI, ДЕЛОНГИ, ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99913553

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор за фритюрник 100°C-185°C - 1800mm
Терморегулатор за фритюрник 100°C-185°C - 1800mm
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99912725

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор за фритюрник 100°C-180°C
Терморегулатор за фритюрник 100°C-180°C
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99912427

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор трифазен 95-188°C
Терморегулатор трифазен 95-188°C
Съвместимост: ZANUSSI, ЗАНУСИ, ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99912128

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор за фритюрник 180°C
Терморегулатор за фритюрник 180°C
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99912137

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат кликсон 270°С NC
Термостат кликсон 270°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911758

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат кликсон 260°С NC
Термостат кликсон 260°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911757

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат кликсон 245°С NC
Термостат кликсон 245°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911756

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат кликсон 210°С NC
Термостат кликсон 210°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911755

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат кликсон 195°С NC
Термостат кликсон 195°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911754

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термостат за кафе машина 170°C NC
Термостат за кафе машина 170°C NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 991100702

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Направи запитване

Терморегулатор - 50-190°C E.G.O.
Терморегулатор - 50-190°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030384

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор+термозащита за фритюрник 180°C-135°C E.G.O.
Терморегулатор+термозащита за фритюрник 180°C-135°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99910736

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Термозащита за фритюрник 235°C E.G.O.
Термозащита за фритюрник 235°C E.G.O.
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030476

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор - 180°C
Терморегулатор - 180°C
Съвместимост: УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030488

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор 60°С-200°С NA/NC
Терморегулатор 60°С-200°С NA/NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030541

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж

Терморегулатор трифазен 95-180°C или 95-180°C
Терморегулатор трифазен 95-180°C или 95-180°C
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030529

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Наличност: Наличен виж