999 Резервни части за битова техника

Терморегулатори, Термозащити

Сортиране
Марка

Терморегулатор  50-285° NA/NC
Терморегулатор 50-285° NA/NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99909490

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат защитен за фурна Beko
Термостат защитен за фурна Beko
Съвместимост: BEKO Код Делта-Елис: 99912040

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот-2 кръга
Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот-2 кръга
Съвместимост: AEG, ARISTON, BEKO, BLOMBERG и др. Код Делта-Елис: 99911799

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор+термозащита за бойлер, топла витрина 32°C-85°C E.G.O.
Терморегулатор+термозащита за бойлер, топла витрина 32°C-85°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911583

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термозащита за вентилатор за фурна AEG, Zanussi, Electrolux
Термозащита за вентилатор за фурна AEG, Zanussi, Electrolux
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI Код Делта-Елис: 99911499

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 75-455°C E.G.O.
Терморегулатор - 75-455°C E.G.O.
Съвместимост: E.G.O., ДРУГИ МОДЕЛИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911818

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат защитен за фурна Gorenje 170°С NC
Термостат защитен за фурна Gorenje 170°С NC
Съвместимост: GOLD STAR Код Делта-Елис: 99910492

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат кликсон 270°С NC
Термостат кликсон 270°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911758

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат кликсон 260°С NC
Термостат кликсон 260°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911757

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат кликсон 245°С NC
Термостат кликсон 245°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911756

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат кликсон 210°С NC
Термостат кликсон 210°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911755

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 55-285°C E.G.O.
Терморегулатор - 55-285°C E.G.O.
Съвместимост: AEG, ARCELIK, ARISTON, BEKO и др. Код Делта-Елис: 99911694

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 50-274°C E.G.O.
Терморегулатор - 50-274°C E.G.O.
Съвместимост: AEG, ARISTON, ELECTROLUX, HOTPOINT и др. Код Делта-Елис: 99911693

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот Ariston, Hotpoint, Indesit
Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот Ariston, Hotpoint, Indesit
Съвместимост: ARISTON, HOTPOINT, INDESIT Код Делта-Елис: 99911097

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот Zanussi
Ключ /енергиен регулатор/ за керамичен плот Zanussi
Съвместимост: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, ДРУГИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99911017

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термозащита 350°C  E.G.O.
Термозащита 350°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99910086

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 50-190°C E.G.O.
Терморегулатор - 50-190°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030384

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор+термозащита за фритюрник 16°C-230°C E.G.O.
Терморегулатор+термозащита за фритюрник 16°C-230°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99910736

Категория: Терморегулатори, Термозащити