999 Резервни части за битова техника

Терморегулатори, Термозащити

Сортиране
Марка

Термостат кликсон 60°С NC
Термостат кликсон 60°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911759

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термостат кликсон 210°С NC
Термостат кликсон 210°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911755

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Термозащита за конвектор Теси 95°C 16A
Термозащита за конвектор Теси 95°C 16A
Съвместимост: GAGGIA, TESY, ТЕСИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, ТЕСИ и др. Код Делта-Елис: 99911077

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор 0-40°C
Терморегулатор 0-40°C
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99910648

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 30°С-150°С
Терморегулатор - 30°С-150°С
Съвместимост: ДРУГИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99000103

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 70°C
Терморегулатор - 70°C
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99010064

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор за вентилаторна печка TESY
Терморегулатор за вентилаторна печка TESY
Съвместимост: TESY, ТЕСИ, ТЕСИ Код Делта-Елис: 99030730

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор за вентилаторна печка DeLonghi
Терморегулатор за вентилаторна печка DeLonghi
Съвместимост: DELONGHI Код Делта-Елис: 99908553

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор за вентилаторна печка
Терморегулатор за вентилаторна печка
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030405

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Комплект за вентилаторна отоплителна печка
Комплект за вентилаторна отоплителна печка
Съвместимост: TESY, ТЕСИ, ТЕСИ Код Делта-Елис: 99030470

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор за вентилаторна печка TESY 10A /за модел HL211/
Терморегулатор за вентилаторна печка TESY 10A /за модел HL211/
Съвместимост: TESY, ТЕСИ Код Делта-Елис: 99030630

Категория: Терморегулатори, Термозащити

Терморегулатор - 30°C-120°C
Терморегулатор - 30°C-120°C
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030540

Категория: Терморегулатори, Термозащити