999 Резервни части за битова техника

Терморегулатори

Сортиране
Марка

Терморегулатор+термозащита за бойлер, топла витрина 32°C-85°C E.G.O.
Терморегулатор+термозащита за бойлер, топла витрина 32°C-85°C E.G.O.
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911583

Категория: Терморегулатори

Термостат кликсон 60°С NC
Термостат кликсон 60°С NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99911759

Категория: Терморегулатори

Термостат за съдомиялана NC 87°C
Термостат за съдомиялана NC 87°C
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 991100319

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 12-77°C
Терморегулатор+термозащита - 12-77°C
Съвместимост: УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030400

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор трифазен + защита 30A 240V
Терморегулатор трифазен + защита 30A 240V
Съвместимост: ЕЛДОМ Код Делта-Елис: 99909075

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 70-90°C  20А THERMOWATT
Терморегулатор+термозащита - 70-90°C 20А THERMOWATT
Съвместимост: TESY, ТЕСИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ, ТЕСИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99060060

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор - 52-80°C
Терморегулатор - 52-80°C
Съвместимост: TESY, ТЕСИ Код Делта-Елис: 99030341

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор - 10-75°C - NA/NC
Терморегулатор - 10-75°C - NA/NC
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030522

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор - 10-75°C Cotherm
Терморегулатор - 10-75°C Cotherm
Съвместимост: ЕЛДОМ Код Делта-Елис: 99030484

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 78-103°C
Терморегулатор+термозащита - 78-103°C
Съвместимост: ARISTON Код Делта-Елис: 9917000460

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 72°C-80°C 15А THERMOWATT
Терморегулатор+термозащита - 72°C-80°C 15А THERMOWATT
Съвместимост: ARISTON, ДРУГИ МОДЕЛИ, УНИВЕРСАЛЕН Код Делта-Елис: 99030520

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор за бойлер40°C-72°C Ф6
Терморегулатор за бойлер40°C-72°C Ф6
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030044

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор за бойлер 40°C-72°C ф8
Терморегулатор за бойлер 40°C-72°C ф8
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030045

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 70-90°C 16А THERMOWATT L450
Терморегулатор+термозащита - 70-90°C 16А THERMOWATT L450
Съвместимост: TESY, ТЕСИ, РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030382

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор - 10 -75° Cotherm
Терморегулатор - 10 -75° Cotherm
Съвместимост: DIPLOMAT, TESY, ТЕСИ, ЕЛДОМ Код Делта-Елис: 99030190

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор - 12-75°C E.G.O.
Терморегулатор - 12-75°C E.G.O.
Съвместимост: E.G.O., РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030037

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита - 70-83°C 20А THERMOWATT
Терморегулатор+термозащита - 70-83°C 20А THERMOWATT
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030189

Категория: Терморегулатори

Терморегулатор+термозащита за бойлер 20А
Терморегулатор+термозащита за бойлер 20А
Съвместимост: РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ Код Делта-Елис: 99030431

Категория: Терморегулатори